Dobro došli u moj mali svijet mašte i ideje......

.....gdje stvaram originalne i unikatne ukrase za dame svih dobnih skupina......

Nadam se da će te uživati u prezentaciji
moje umjetnosti onoliko koliko ja uživam
stvarajući istu ;)


Za sve dame sa posebnim željama uvijek sam na raspolaganju......
Dovoljno je samo poslati sms ili nazvati 091 1234 071 ili mailom na sasha015@gmail.com




subota, 9. siječnja 2010.

Finally.........

Eto napokon nešto od mene....Napravljeno prije mjesec ,dva....a sad napokon fotkano :)
...................................................................................
Ove druge su svojevrsan eksperiment...dugo mi se po glavi motala ideja ,pa sam napravila od hobby žice probu ali mi se nije dobro držao onaj zadnji dio za uho.Pa sam opet razmišljala i razmišljala i napravila ovako.....I gle čuda odlično je,drži i lijepo izgleda na uhu.Moja sestra ,čiji je to božićni poklon je više nego zadovoljna ;) Sve je rađeno od srebra,naravski.
...................................................................................
Ove prve viseće naušnice su moje ljepotice.Ne skidam ih sa ušiju odkada sam ih napravila.Nemam pojma zašto ,ali stvarno su mi među najdražima....i moje su ,mojee
...................................................................................



Broj komentara: 7:

  1. Prve su divne - izgledaju moćno kao dva ratnička štita, ali ujedno i elegantno jer sigurno lijepo padaju i dvije velike kuglice izgledaju poput bisera. Navikni se na moje usporedbe što se nakita tiče, malo su neobične! Uglavnom su mi asocijacije vezane za filmove zato bih rekla za prve - Braveheart, a za druge definitivno Mad Max!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Naušnice su predivne. Nemam probušene uši ali guštam gledat lijepe naušnice. Gledam ove prve i zanima me nešto. Čini mi se kao da si ih namjerno "izgorila" plamenikom da budu ovako tamne. Sad jesam li pogodila ili?

    OdgovoriIzbriši
  3. Izzy- dobre su ti usporedbe,lako ću se naviknuti na njih ;)

    Lindolina- Drago mi je da ti se sviđaju,ali nisi pogodila.Drugačije izgleda srebro kada izgori pod plamenom(i nije baš neka ljepota).A ovo što ja radim je patiniranje.Srebro se uranja u kislinu (burnitura) i na taj način potamni.Nakon toga poliranjem dođeš do nijanse koju želiš.Ovdje sam željela da budu potpuno tamne,pa sam ih manje polirala po tom mjestu.
    Inače sav nakit patiniram jer volim taj starinski štih,volim kad ima tamnijih i svijetlijih djelova.To mi je puno ljepše nego čisto srebro koje se sjaji do bola...ali to sam samo ja ;))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jooooooj, oprosti :) Lipo sam se zeznula. Znam što je burnitura. I moj brat ima tu kiselinu, samo što je on baš i nije puno koristio. Kad je koristio onda nije ostavljao da bude baš tako tamno. Al dobro, ne radi svatko isto. Još jednom, naušnice su predivne! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma krasne su, nemam riječi, svaki par je poseban, teško je uopće odabrati koje su najljepše!!! Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši